Medarbetare på TLS gör karriär!

2016-10-05

Vi har ju ett antal personer inom våran organisation som inte bara caterar tåg och packar brickor mm.

  • Abigail Asoro som jobbat som timmis hos oss främst under somrarna blev i dagarna uttagen till seniorlandslaget i basketboll, wohoo!! Grattis! Till vardags spelar hon som proffs i Northumbria i England. Ska försvara sin MVP titel från förra säsongen.
  • Sophie Melin som också jobbar lite då och då hos oss hade i går söndag seriepremiär i basketettan norra. Laget som jag (stefan) coachar lyckades tvåla dit min egen födelseort Luleå BG med 75-47. Sophie fick även ett stipendium att under sommaren förkovra sina basketkunskaper under sex veckor i USA. Det syns att hon spelat mot kaxiga och arroganta amerikanskor under hela sommaren!

Som sagt jobbar jag även som Basketbolltränare för Kfum Centrals damlag. Vi spelar i basketettan norra och siktar på att gå obesegrade genom hela serien! A perfect season.

Inom vår organisation hjälper vi även hela lag med att förverkliga sina drömmar om resor till olika platser.

  • Kungsholmens flickor födda 99/00 som c:a en gång i månaden delar ut reklam på tågen. Nyttigt och bra då man får ett hum om hur det fungerar ute i arbetslivet. Tjejerna åker till Malta under höstlovet för lite sol och bad.
« »